Cursussen

Moeder worden is ontzettend speciaal. Je gaat een hele nieuwe levensfase tegemoet en de intieme momenten die je met jouw kleintje doorbrengt, zijn de mooiste van je leven. Maar moeder worden betekent dat je ook veel dingen voor de eerste keer doet. De zoektocht naar wat het juiste is, kan soms overweldigend zijn. Dan is het fijn als je hierover kunt praten en ervaringen kunt delen met andere moeders.

cjg

Moeders informeren moeders

Lijkt het je fijn om ervaringen uit te wisselen met andere moeders met jonge kinderen? Dan is deelname aan Moeders informeren moeders (MIM) van het Centrum voor Jeugd en Gezin misschien iets voor jou. Dit programma bestaat uit één op één gesprekken thuis en bijeenkomsten voor moeders met jonge kinderen. Ze worden georganiseerd door vrijwilligers die zelf moeder zijn.
De gesprekken en bijeenkomsten zijn bedoeld om andere moeders en kinderen te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en informatie te delen. Elke bijeenkomst heeft een ander thema, bijvoorbeeld eten, slapen of moeder zijn. Ondertussen heeft je kind de ruimte om te spelen en vriendjes te maken. Deelname is gratis. 

Meer informatie of meedoen? Neem dan contact op met Marianne Schippers via m.schipper@cjgrijnmond.nl of 06-52749916.  

Menu