Voor dit aanbod is een bijzondere regeling beschikbaar.

Financieel

Woon je in Maasluis, Vlaardingen of Schiedam? Kom je niet in aanmerking voor een (aanvullende) uitkering of andere regeling, maar heb je wel op korte termijn financiële hulp nodig? Bijvoorbeeld wanneer je wasmachine kapot gaat en je geen mogelijkheid hebt om een nieuwe te kopen? Het noodfonds van SUN Waterweg biedt deze steun in de vorm van een financiële bijdrage, renteloze lening of een bijdrage in natura. Dit betekent dat in het geval van de kapotte wasmachine SUN Waterweg een nieuwe wasmachine voor je regelt.

 bliep sun detail copy

Vraag het aan

Of je recht hebt op een noodfonds aanvraag van SUN Waterweg hangt af van een aantal dingen, zoals je financiële situatie. Denk hierbij aan de hoogte van je inkomen en uitgaven, en of je een uitkering ontvangt. Bekijk op sunwaterweg.nl/aanvragen of je recht hebt op een gift van het SUN Waterweg noodfonds. Of neem contact met ons op, dan denken we met je mee.


Je kunt zelf geen aanvraag doen voor het noodfonds van SUN Waterweg. Deze moet worden gedaan door een professionele hulp- of zorgverlener, bijvoorbeeld één van de Bliep ambassadeurs van het WijkondersteuningsTeam (WOT) of de Kleine Ambassade. Het maximale bedrag van een aanvraag is € 1.000,-. Als de aanvraag wordt goedgekeurd, wordt de gift betaald aan de aanvrager (professionele hulp- of zorgverlener) of direct aan de leverancier. Het bedrag van de gift wordt dus niet naar je persoonlijke rekening overgemaakt.

Menu