Wat een geweldig nieuws! De vraag naar de Bliep Steunkousen was gigantisch in december. Mede dankzij de basisschoolleerlingen die zich inzetten voor Bliep, moesten er na de spoedlevering een dubbele lading Bliep Steunkousen worden nabesteld. De succesvolle verkoop van de Steunkousen betekent dat er al een mooi tussenbedrag is opgehaald. Inmiddels staat het bedrag al op ruim 5.000 euro!

Maar we gaan natuurlijk door. De Kleine Ambassade heeft al laten weten dat ze ook na december doorgaat met de verkoop van de sokken. Op die manier kunnen we extra geld in te zamelen voor de gezinnen waar we vanaf januari aan de slag gaan. Daarnaast blijven we met de sokken een statement maken tegen kinderarmoede.

Dus, heb jij de andere kleuren gemist? Of zitten ze zo lekker dat je er nog wel wat andere fleurige paren kunt gebruiken? Reserveer snel jouw paar (of paren) door een mailtje te sturen naar post@dekleineambassade.nl. 
 


Met jouw aankoop steun je kinderen en gezinnen die in armoede leven. Van elk paar Steunkousen gaat het volledige bedrag (€ 7,95) namelijk naar de Bliep kinderkameractie. Daarnaast laat je met zo'n kleurrijk paar kousen aan je voeten zien hoe belangrijk je het vindt dat geen kind in armoede opgroeit. Dat wil jij toch ook?!

  • Eén paar kost 7,95 

  • 8 paar 50,- 

  • 20 paar 100,-

Stuur jouw bestelling door naar post@dekleineambassade.nl of app naar 06 43633377.

Terug naar het overzicht    Naar de nieuwsbrief

Menu