Wat begon als een grappig idee, groeide al snel uit tot een superverkoop. De vraag naar de Bliep Steunkousen was in december zelfs zo groot dat hij ons bijna boven het hoofd groeide. Gelukkig konden we rekenen op het begrip van de donateurs als zij iets langer op hun levering moesten wachten. Dat betekent dat we een fantastisch bedrag hebben opgehaald voor de Bliep gezinnen. Maar liefst 14.000 euro!

Deze topopbrengst wordt gebruikt voor allerlei zaken, afhankelijk van wat er nodig is binnen het gezin. Ook hebben alle kinderen tijdens het weekend iets extra’s gekregen en hebben de ouders een boodschappentegoed ontvangen. Inmiddels heeft de Bliep-actie in december alweer een staartje gekregen en zijn er twee nieuwe gezinnen ook geholpen. Ook voor deze nieuwe gezinnen wordt de opbrengst gebruikt.

We gaan door!

Zoals we eerder al meldden, gaan we door met de Bliep Steunkousen. Er zijn alweer nieuwe kleuren beschikbaar om te bestellen. Spaar ze allemaal! Reserveer snel jouw paar (of paren) door een mailtje te sturen naar post@dekleineambassade.nl.

We worden heel blij als we jullie streepjesvoeten op foto’s, filmpjes of in het echt voorbij zien komen. Dat bevestigt voor ons dat veel mensen de actie steunen en een statement willen maken tegen kinderarmoede. We vinden het superleuk als jullie steunkous-foto’s met ons delen. Stuur ze naar post@dekleineambassade.nl of tag @Bliepplatform op Facebook en Instagram.

Ondertussen smeden wij wilde plannen voor nieuwe Bliep-producten. Ook dat beloven must haves te worden. Ook van deze Bliep-producten zal de opbrengst naar Schiedamse kinderen in armoede gaan. We houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Terug naar het overzicht    Naar de nieuwsbrief

Menu