Een update van het Bliep Steunkousen-front. Met trots kunnen we bekendmaken dat er alweer een editie van de Bliep Steunkous is uitverkocht! De vraag is groot en we wachten dan ook met spanning op de nieuwe spoedbestelling die elk moment binnen kan komen. Daarbij zit op veler verzoek ook een kindermaat! Die is zelfs te koop in twee kleurencombinaties.

De succesvolle verkoop van de Steunkousen betekent dat er al een mooi tussenbedrag is opgehaald voor de kinderkameractie die in december plaatsvindt. Al ruim 4.600 euro! Maar we gaan natuurlijk door. Heb jij de andere kleuren gemist? Of zitten ze zo lekker dat je er nog wel wat andere fleurige paren kunt gebruiken? Reserveer snel jouw paar (of paren) door een mailtje te sturen naar post@dekleineambassade.nl.

Met jouw aankoop steun je kinderen en gezinnen die in armoede leven. Van elk paar Steunkousen gaat het volledige bedrag (€ 7,95) namelijk naar de Bliep kinderkameractie. Daarnaast laat je met zo'n kleurrijk paar kousen aan je voeten zien hoe belangrijk je het vindt dat geen kind in armoede opgroeit. Dat wil jij toch ook?!

Eén paar kost 7,95
8 paar 50,-
20 paar 100,-  

Stuur jouw bestelling door naar post@dekleineambassade.nl of app naar 06 43633377.

Cadeautip! Neem de Bliep Steunkous op in het kerst- of eindejaarspakket voor uw medewerkers. Bel voor meer informatie naar de Kleine Ambassade via 010 2731011.

Terug naar het overzicht    Naar de nieuwsbrief

Menu