Het Bliep Zomerboek is er weer! Met aandacht voor alles wat je nodig hebt om fijn op te groeien, activiteiten, leuke weetjes, handige informatie en kans op prijzen… Kinderen hoeven zich deze zomer geen moment te vervelen.  
 
Ieder kind moet fijn kunnen opgroeien. Wat ze daarvoor nodig hebben? Het Bliep Zomerboek gaat aan de hand van de Rechten van het Kind verschillende thema’s af. Het recht op basisbehoeften, ontwikkeling, gezondheid, mensen om je heen en vrije tijd. Met dit doeboek komen kinderen erachter hoe het bij hen in de omgeving geregeld is. En vinden ze meteen ook de informatie die kan helpen als er iets mist. Ze gaan op onderzoek uit en ontdekken hoe ze zelf het verschil kunnen maken. 
 
Het Bliep Zomerboek – met ansichtkaart, een cadeautje voor alle kinderen – wordt verspreid onder 3000 kinderen van groep 5, 6 en 7 van scholen in Schiedam, en dit jaar voor het eerst ook onder 9-12-jarigen in Vlaardingen. In totaal hebben we wel zo’n 6000 kinderen blij gemaakt met het gratis doeboek! 
 
Heeft je kind geen Zomerboek gehad, of heb je er een extra nodig omdat het neefje uit Groningen of dat vriendinnetje uit Brabant komt logeren? Haal dan voor 12 juli nog even een gratis boek op bij de Bliep Winkel van Sinkel aan de Broersvest in Schiedam. 

 

Terug naar het overzicht    Naar de nieuwsbrief

Menu