Dan kunnen wij jouw hulp of expertise goed gebruiken! Sinds onze actie in december houden we nauw contact met de gezinnen die meededen om te monitoren welke hulp zij verder nog goed kunnen gebruiken. Onze ervaring is dat er behoorlijk wat verwacht wordt van de (vaak alleenstaande) ouders. Wij ontdekten dat schijnbaar simpele dingen een wereld van verschil kunnen maken voor een gezin. Denk daarbij aan het in elkaar zetten van een kast of het ophangen van een kapstok, omdat dat al snel leidt tot een opgeruimder huis. Maar ook begeleiding bij het schoonmaken, het meelezen met een ingewikkelde brief, of gewoon een luisterend oor bieden… We zijn op zoek naar mensen die ons hierbij kunnen helpen.

Dus ben jij handig of kun je op een andere manier iets voor deze gezinnen betekenen? Mogen wij je dan af en toe eens bellen om bij te springen? We bespreken graag met je wat je zou kunnen of willen doen. Je inzet wordt enorm gewaardeerd, door ons én door de gezinnen!

Ook als je op een andere manier wilt helpen, horen we het graag. Bijvoorbeeld als je als vrijwilliger, sponsor of donateur iets voor kinderen wilt betekenen. Of misschien heb je aanbod voor kinderen en jongeren in Schiedam dat geschikt is voor www.bliepplatform.nl? Ook dan horen we graag van je! Bel, app of stuur ons een e-mail, dan nemen we snel contact met je op.

Terug naar het overzicht

Menu