Help ons om kinderen die opgroeien in armoede een warm thuis te geven. Stroop in december samen met ons de mouwen op om kinderen en gezinnen die dat goed kunnen gebruiken te verblijden met een opgeknapte (kinder)kamer. Meld je aan via het inschrijfformulier.

Om de kinderkameractie ook dit jaar een groot succes te maken zijn we op zoek naar vrijwilligers met een flinke dosis daadkracht en kluservaring. Dit kunnen professionele vakmannen en -vrouwen zijn, maar als je veel ervaring hebt met verbouwingen ontmoeten we je ook graag. Daarnaast zoeken we mensen die ons kunnen helpen schoonmaken, opruimen, verven en het ophalen van meubels. Met jullie hulp kunnen we nog meer betekenen voor deze kinderen en gezinnen. Jij doet toch ook mee?

Ook andere hulp is welkom 

We zijn op dit moment in gesprek met de gezinnen. In overleg met ouders en kinderen wordt besproken wat er bij hen thuis gedaan kan worden. Bij de meeste gezinnen zijn een nieuw bed en matras, kasten, gordijnen of kinderkameraccessoires ook hard nodig. En uit ervaring van vorig jaar weten we dat schoonmaakspullen of keukenbenodigdheden vaak ook goed van pas komen. Mocht jij een bedrijf hebben en op het gebied van spullen een bijdrage kunnen en willen leveren, dan horen we dat ook graag. 

De Bliep Kinderkameractie is een initiatief van medewerkers van de Kleine Ambassade in samenwerking met Flexim Foundation. Heb je vragen over de kinderkameractie of over hoe je de actie kunt steunen, neem dan contact met ze op via post@dekleineambassade.nl of 010-2731011.

Terug naar het overzicht    Naar de nieuwsbrief

Menu