Ieder kind verdient een warm thuis. Bliep helpt om dat samen met partijen in de stad mogelijk te maken. In december gaan we nog iets harder aan de slag. We zorgen voor een heerlijk avondje, én we starten weer met de Kinderkameractie. Gelukkig hebben we veel vrijwilligers die ons daarbij willen helpen. Samen zorgen we ervoor dat meer gezinnen fijn de feestdagen in kunnen gaan.  
 
Zo bundelen partijen uit de verschillende Schiedamse wijken (waaronder Stichting J&S, Buurtvrouw, Aanzet, Oost pact door en de Kleine Ambassade) hun krachten om er samen voor te zorgen dat ook gezinnen die het thuis niet breed hebben, een heerlijk avondje kunnen beleven in december. Zij stellen feestpakketten samen met daarin voor elk gezin in ieder geval zelfgekozen cadeaus, inpakpapier, chocolademelk en wat lekkers. Op dit moment vullen de kinderen de verlanglijstjes in, zodat de Sint kan starten met inkopen. In de laatste week van november worden de feestpakketten ingepakt en bij de gezinnen bezorgd. 
 
In december gaan onze Bliep-vrijwilligers ook weer aan de slag tijdens de Kinderkameractie, om ervoor te zorgen dat ieder kind een eigen, fijne plek thuis heeft. We steken samen de handen uit de mouwen en gaan klussen. We schilderen, knappen meubels op. En zorgen dat elk kind een goed bed, kast en gezellig bureau krijgt. In november zijn de eerste gesprekken met gezinnen om te bekijken wat ze nodig hebben. 
 
Iedereen helpt mee. Door de handen uit de mouwen te steken, door te sponsoren of door de Bliep-producten te kopen. Samen bereiken we meer en maken we het verschil!  

Terug naar het overzicht    Naar de nieuwsbrief

Menu