Nu het klusweekend steeds dichterbij komt, zijn we extra dankbaar voor alle hulp die we krijgen. Want kamers opknappen in tien verschillende huizen is geen simpele taak. Ook dit jaar zijn de reacties overweldigend en komt de steun in alle vormen en maten.

Mensen springen bij met voorbereidende klussen, zoals het ophalen en verven van meubels. Creatievelingen, zoals de Schiedamse Sewing Sisters, maken de mooiste, knuffelbare creaties waarmee we straks de kinderkamers kunnen opvrolijken. Ondernemers doneren spullen, ruimtes en materialen. Zo zijn we waanzinnig blij dat we net als vorig jaar gebruik mogen maken van de loods van Ham Schilders. Mochten we zomaar allerlei moois uitzoeken bij Re-Sell kringloopwinkel. En schonken Bierens en Fairf ons de allermooiste kleuren verf waarmee we muren en meubels in één keer een nieuw leven kunnen geven. Daarnaast kunnen we rekenen op de ondersteuning en flexibiliteit van vakmensen zoals verhuizer Van Dijke, Buurtwerkplaats de Buren, Geerrink Zonwering en Revinio. In een tijd dat hun diensten zo gewild zijn, is hun flexibiliteit en bereidheid om mee te denken een grote luxe.

Een actie als deze kan ook niet doorgaan zonder al die mensen en bedrijven die Bliep sponsoren met donaties, Bliep-kits en natuurlijk de steunkousen! Het is ontzettend fijn om te weten dat jullie je net als wij willen inzetten om het verschil te maken voor kinderen in armoede.

Natuurlijk zijn we ook bijzonder dankbaar voor de hulp van onze partner van het eerste uur, Flexim Foundation. We kijken ernaar uit om samen weer een mooie actie neer te zetten en echt iets te kunnen betekenen voor de kinderen en hun gezinnen.

Terug naar het overzicht    Naar de nieuwsbrief

Menu