Trots en dankbaar! Donderdag 14 december kregen wij uit handen van Anne-Marie van der Linden, juryvoorzitter en naamgever van de prijs, een enorme cheque overhandigd van maar liefst 15.000 euro. Mede dankzij deze prijs kunnen we in het komende jaar op tien locaties een Bliep Winkel van Sinkel openen. Dat is natuurlijk fantastisch!! De prijs helpt ons om de Bliep Winkel van Sinkel-kasten te bevoorraden, zodat we kinderen die dat goed kunnen gebruiken nog beter kunnen helpen aan de dingen die zij nodig hebben om fijn op te groeien.  

De Winkel van Sinkel is het fysieke loket van Bliep, een plek dichtbij kinderen en hun ouders waar zij op een laagdrempelige manier niet alleen een o zo belangrijk luisterend oor, maar ook snel de juiste hulp kunnen krijgen. En die hulp verschilt per kind.Van een winterjas of een cadeautje voor een feestje waarvoor een kind is uitgenodigd, tot hulp bij het aanvragen van een regeling of bij het opknappen van een kinderkamer. Met de uitbreiding van de Winkels van Sinkel-locaties in Schiedam, kunnen we die hulp nog dichter bij de kinderen brengen en gericht in actie komen samen met ons netwerk van professionals en vrijwilligers. 

De Anne-Marie van der Lindenprijs wordt sinds 2016 uitgereikt aan organisaties die een project voor een goed doel willen voortzetten dan wel een bijzonder project initiƫren. Wij zijn geraakt door de lovende woorden van de jury over ons Bliep-initiatief en garanderen dat het prijzengeld goede en mooie bestemmingen gaat krijgen.

 

Terug naar het overzicht    Naar de nieuwsbrief


 

Menu