Wat een goed nieuws: de eerste limited edition Bliep Steunkous is uitverkocht! Ook van de tweede, oranje-roze editie die met spoed werd gelanceerd, zijn er nog maar een paar paren beschikbaar. Dat betekent dat er nu al een mooi tussenbedrag is opgehaald voor de kinderkameractie die in december plaatsvindt. Maar we gaan natuurlijk door. Heb jij ernaast gegrepen en wil je graag nog doneren? Dat kan! De Kleine Ambassade heeft vandaag bekend gemaakt dat er wegens het grote succes nog een unieke editie ontworpen is. Dit keer ook in kindermaat. Reserveer snel jouw paar (of paren) door een mailtje te sturen naar post@dekleineambassade.nl.

Met jouw aankoop steun je kinderen en gezinnen die in armoede leven. Van elk paar Steunkousen gaat het volledige bedrag (€ 7,95) namelijk naar de Bliep kinderkameractie. Daarnaast laat je met zo'n kleurrijk paar kousen aan je voeten zien hoe belangrijk je het vindt dat geen kind in armoede opgroeit. Dat wil jij toch ook?!

Eén paar kost 7,95
8 paar 50,-
20 paar 100,-

Stuur jouw bestelling door naar post@dekleineambassade.nl of app naar 06 43633377.

Cadeautip! Neem de Bliep Steunkous op in het kerst- of eindejaarspakket voor uw medewerkers. Bel voor meer informatie naar de Kleine Ambassade via 010 2731011.

Terug naar het overzicht    Naar de nieuwsbrief

Menu