Terwijl we in Schiedam nog volop genieten van een fijne nazomer, bevinden we ons op het Bliep hoofdkantoor alweer helemaal in de kerstsfeer. We kunnen namelijk trots melden dat de Bliep Kerstactie van vorig jaar een vervolg krijgt! Ook dit jaar zullen we in december met vrijwilligers aan de slag gaan om onder het motto ‘een warm thuis voor ieder kind’ kamers op te knappen bij gezinnen die in armoede leven. We zijn heel blij dat de enthousiaste en betrokken mensen van Flexim Foundation zich weer aangemeld hebben als onze fantastische partner. Jij doet toch ook mee?!

Wij zeggen maar zo: wie de steunkous past, trekt `m aan. En het mooie is, deze kousen past iedereen! Jij krijgt van ons een paar als jij je aanmeldt als vrijwilliger. Want er is natuurlijk geen betere manier om te laten zien dat het tijd is voor verandering, dan door er zelf iets aan te doen. Maar je kunt de exclusieve Bliep steunkousen ook bij ons bestellen. Zo kun je ook als je niet in de gelegenheid bent om te helpen, iets moois bijdragen. De volledige opbrengt komt namelijk ten goede aan Bliep en de kinderkameractie.

Bestel de kousen nu, dan heb je ze nog ruim voor de feestdagen in huis. Superhandig, want met de Bliep Steunkousen heb je ook meteen hét sinterklaas- of kerstcadeau voor 2021 in huis. App dus snel jouw bestelling door naar: 06 43633377 of mail naar post@bliepplatform.nl.

Tip: neem de Bliep Steunkous op in het kerstpakket voor medewerkers van jouw bedrijf.

1 paar sokken voor € 7,95
8 paar sokken voor € 50,00
20 paar sokken voor € 100,00

Terug naar het overzicht

Menu