Wil jij er warmpjes bij zitten deze winter en tegelijkertijd de kinderkameractie steunen? Scoor dan een paar limited edition Bliep Steunkousen! Trek ze aan en maak samen met ons een statement: geen kind mag opgroeien in armoede!

Wij zeggen maar zo: wie de steunkous past, trekt `m aan. En het mooie is, deze kousen past iedereen! Jij krijgt van ons een paar als jij je aanmeldt als vrijwilliger. Want er is natuurlijk geen betere manier om te laten zien dat het tijd is voor verandering, dan door er zelf iets aan te doen. Maar je kunt de exclusieve Bliep steunkousen ook bij ons bestellen. Zo kun je ook als je niet in de gelegenheid bent om te helpen, iets moois bijdragen. De volledige opbrengst komt namelijk ten goede aan Bliep en de kinderkameractie.

Bestel de kousen nu, dan heb je ze nog ruim voor de feestdagen in huis. Superhandig, want met de Bliep Steunkousen heb je ook meteen hét sinterklaas- of kerstcadeau voor 2021 in huis. App dus snel jouw bestelling door naar 06 43633377 of mail naar annemiekguis@dekleineambassade.nl.

Tip: neem de Bliep Steunkous op in het kerstpakket voor medewerkers van jouw bedrijf.

1 paar sokken voor € 7,95
8 paar sokken voor € 50,00
20 paar sokken voor € 100,00

Terug naar het overzicht    Naar de nieuwsbrief

Menu