Wat is bliep?

Alle kinderen moeten fijn kunnen opgroeien! Bliep helpt daar graag een handje bij. Op deze site vind je volop veel ideeën en inspiratie voor wat je als kind of jongere nodig kunt hebben. Zit er iets tussen waar jij gebruik van wil maken, dan helpen we je om dat mogelijk te maken. Ook als dat door je thuissituatie misschien lastig lijkt. Bliep is er voor iedereen.

Hoe werkt het?

Zoek je iets voor jezelf of voor iemand anders? Misschien ben je zelfs wel op zoek voor het hele gezin? Vul dit in, klik op ‘zoek’ en hoppa... je krijgt een op maat gemaakt aanbod. Superhandig! Is er bij jullie thuis niet zoveel geld voor spullen of activiteiten? Dan is er vaak een regeling waar je gebruik van kunt maken, zodat je toch mee kunt doen. Je herkent die bijzondere regeling aan dit uitroepteken.

speciale regeling

Hulp nodig?

Wil je dat iemand je helpt bij het aanvragen van spullen, activiteiten of andere zaken op deze site? Dan staan we voor je klaar. Klik dan op ‘Help mij’. Ook als je gewoon een vraag hebt, kun je ons appen, bellen of mailen.

Doe mee!

Samen kunnen we ervoor zorgen dat alle kinderen mee kunnen doen in Schiedam. Wil jij daar ook een steentje aan bijdragen? Door iets aan te bieden, door kinderen te helpen bij hun aanvragen of door als ambassadeur van Bliep aan de slag te gaan? Dat vinden wij superfijn! Laat het ons snel weten via dit formulier.

Menu