Spullen

Onze Bliep Winkel van Sinkel is er voor jou en alle andere kinderen en jongeren in Schiedam. Hier kun je terecht voor allerlei zaken die jij nodig hebt om fijn op te groeien. Een knutselpakket of een cadeautje voor moederdag. Een gezellig bordspel om met je vrienden te spelen of iets lekkers om te trakteren op je verjaardag. Heb jij iets nodig? Haal het op of vraag het aan bij een van onze Bliep-tantes.

bliep wvs detail

Bliep staat voor jou klaar

Als er thuis weinig geld is, mis je soms spullen die je wel hard nodig hebt. In Schiedam werken allerlei mensen en organisaties samen om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren die in die situatie zitten altijd worden geholpen. Daarvoor kunnen zij al 24 uur per dag terecht op deze site, maar nu dus ook bij de Bliep Winkel van Sinkel.  

Stap dus snel eens binnen. Onze tantes hebben de limonade al klaarstaan. Zij weten hoe jij de hulp kunt krijgen die je nodig hebt. En kun je iets goed gebruiken waarvoor nog geen regeling bestaat, dan gaan zij voor jou op zoek naar een oplossing. 

Je vindt de eerste Bliep Winkel van Sinkel aan de Broersvest 205. De winkel is open op dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.  

Woon je niet in de buurt of lukt het niet om tijdens de openingstijden langs te komen? Ook dan helpen we je graag. Stuur ons dan een appje of mailtje via 06 39599378 of post@blieppas.nl.

Brocante en cadeautjes voor het goede doel

Wist je dat er in de Winkel van Sinkel ook allemaal leuke cadeautjes te koop zijn? De Bliep bekers, Bliep Steunkousen, Bliep tas... Maar ook origineel brocante servies en meer! Alle opbrengst gaat naar Bliep en de acties die wij uitvoeren om kinderen die in armoede opgroeien een steuntje in de rug te geven. 

Menu