Voor dit aanbod is een bijzondere regeling beschikbaar.

Activiteiten

Even in de huid kruipen van een bijzonder personage en een ander leven ontdekken: dat doe je bij toneelles. Je kunt je hier helemaal uitleven. Lekker overdreven en gek of het klein houden en je eigen emoties erin gooien, alles mag! Op het podium is alle aandacht op jou gevestigd en door vaker voor een publiek te spelen, leer je steviger in je schoenen te staan. Met je stem, emoties en gezichtsuitdrukkingen kun je in jouw droomrol een verhaal vertellen waar het publiek helemaal in mee wordt gezogen. Het theater is magisch!

theater

Ook jij kunt meedoen!

Wil jij met toneellessen de magie van theater ontdekken, maar kan dat thuis niet zomaar, omdat het geld voor andere dingen nodig is? Dan kan het Jeugdfonds je misschien helpen. Je kunt hier toneelles aanvragen en het Jeugdfonds betaalt de contributie en/of lesgeld en in sommige gevallen ook de attributen en/of de benodigde kleding. Want elk kind verdient natuurlijk de kans om te ontdekken wat hij of zij leuk vindt.

Belangrijk om te weten is dat je bij het Jeugdfonds moet kiezen: je kunt per 12 maanden óf een aanvraag doen voor sport óf een aanvraag doen voor cultuur (hier valt toneelles onder) óf een aanvraag voor zwemles.   

Menu