Voor dit aanbod is een bijzondere regeling beschikbaar.

Activiteiten

Heb jij wel eens van Taekwon-Do gehoord? Dat is een Koreaanse vechtkunst waarmee je jezelf leert verdedigen! Goed voor je conditie, maar ook voor je zelfvertrouwen. Wil jij Taekwon-Do ontdekken? Dat kan bij Sportschool Tim Kool al voor kinderen vanaf 3 jaar! En wat ook leuk is: naast Taekwon-Do lessen organiseert Sportschool Tim Kool ook buitenactiviteiten, wedstrijden en jeugdkampen. 

taekwondo

Doe ook mee!

Lijkt Taekwon-Do jou ook leuk, maar is er thuis weinig geld? Dan helpt sportschool Tim Kool je graag verder! De mensen die er werken denken met je mee over hoe je aan je sportkleding of spullen kunt komen. Ook kun je via het Jeugdfonds Sport & Cultuur de aanvraag voor Taekwon-Do doen. Als je ervoor in aanmerking komt, betaalt het Jeugdfonds de contributie en/of lesgeld en in sommige gevallen ook de attributen en/of de sportkleding.

Belangrijk om te weten is dat je bij het Jeugdfonds moet kiezen: je kunt per 12 maanden óf een aanvraag doen voor sport (hier valt Taekwon-Do onder) óf een aanvraag doen voor cultuur óf een aanvraag voor zwemles.

Menu