Voor dit aanbod is een bijzondere regeling beschikbaar.

Activiteiten

Sporten is heel belangrijk. Je blijft in beweging, doet sociale contacten op en het zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. Wil je graag sporten, maar heb je te weinig inkomen om het lesgeld of de benodigde spullen te betalen? Dan kun je terecht bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur.

jongvolwassenen

Ga ook op een sportvereniging!

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of materialen voor sport- en cultuuraanbod voor jongvolwassenen van 18 t/m 27 jaar uit Maassluis, Schiedam en Vlaardingen die het financieel lastig hebben. De aanvraag voor een bijdrage in het lesgeld en/of materialen gebeurt via een tussenpersoon. Op de website van het volwassenenfonds vind je een lijst met tussenpersonen die je kunnen helpen bij het indienen van een aanvraag. In Schiedam kun je hiervoor bijvoorbeeld terecht bij de sportcoaches van Lekker Bezig. Je vindt hun gegevens onder de knop ‘Hulp nodig?’ op deze Bliep website.

Let op: je kunt óf een aanvraag doen voor sport, óf een aanvraag doen voor cultuur. Niet voor alle twee. Bekijk verder de bijzondere voorwaarden.

Menu