Voor dit aanbod is een bijzondere regeling beschikbaar.

Activiteiten

Man, wat is dat lekker zeg! Even al je energie eruit rennen op het voetbalveld of je beste moves laten zien tijdens judo. Lekker kunnen sporten is belangrijk voor elk kind. Het is een fijne uitlaatklep, je leert om te gaan met tegenslagen en je kunt ontdekken waar je talent voor hebt. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen en heb je het gevoel dat je alles aankunt! Het is ook nog eens gezellig om samen met anderen te kunnen doen wat je leuk vindt en dat fijne teamgevoel te ervaren van dat je ergens bij hoort.

sport

Sporten voor iedereen

Wil je graag op voetbal, streetdance of een andere sport, maar kan het niet zomaar, omdat het geld thuis voor andere dingen nodig is? Dan kan het Jeugdfonds je misschien helpen. Je kunt hier een sportlidmaatschap aanvragen en het Jeugdfonds betaalt de contributie en/of lesgeld en in sommige gevallen ook de attributen en/of de sportkleding. Want elk kind verdient natuurlijk de kans om te ontdekken wat hij of zij leuk vindt.

Belangrijk om te weten is dat je bij het Jeugdfonds moet kiezen: je kunt per 12 maanden óf een aanvraag doen voor sport óf een aanvraag doen voor cultuur óf een aanvraag voor zwemles. 

Menu