Voor dit aanbod is een bijzondere regeling beschikbaar.

Activiteiten

Dat bewegen gezond voor je is, hoeven we je niet te vertellen. Maar sporten is voor veel meer dingen goed. Je kunt na school even al je frustratie eruit gooien of afleiding zoeken als je niet zo lekker in je vel zit. Het is ook leuk om je eigen talent in bijvoorbeeld voetbal, kickboxen of dansen verder te ontwikkelen. En wie weet: misschien maak je ondertussen ook de vrienden van je leven!

sport

Sporten voor iedereen

Wil je graag op voetbal, streetdance of een andere sport, maar kan niet zomaar, omdat het geld thuis voor andere dingen nodig is? Dan kan het Jeugdfonds je misschien helpen. Je kunt hier een sportlidmaatschap aanvragen en het fonds kijkt dan op welke manier ze mee kunnen betalen. Denk hierbij bijvoorbeeld het betalen van lesgeld of de sportkleding die je nodig hebt. Want iedereen verdient natuurlijk de kans om te ontdekken wat hij of zij leuk vindt.

Belangrijk om te weten is dat je bij het Jeugdfonds moet kiezen: je kunt per 12 maanden óf een aanvraag doen voor sport óf een aanvraag doen voor cultuur óf een aanvraag voor zwemles.   

Menu