Voor dit aanbod is een bijzondere regeling beschikbaar.

Bij Scouting is van alles te beleven! Wat dacht je van speurtochten, outdoor activiteiten, lasergamen en vlotten bouwen? Maar je bent bij Scouting niet alleen bezig met het buitenleven. Je speelt er spelletjes met elkaar, er worden knutselactiviteiten georganiseerd en je gaat met elkaar op kamp. Er is speciaal aandacht voor wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. En, ook belangrijk, je bouwt er onvergetelijke vriendschappen op!

 scouting

Geef je op!

Wil jij ontdekken of Scouting iets voor jou is? Kom dan eens een kijkje nemen bij Scouting Taizé-groep! Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen in de dingen die je leuk vindt. Vind je websites bouwen bijvoorbeeld interessant? Dan mag je meewerken aan het bouwen van de Scouting website. Denk je dat leidinggeven wel iets voor jou is, dan kun je het uitproberen om leidinggevende te worden van een Scoutinggroep!  
 
Je mag bij Scouting Taizé-groep sowieso de eerste 4 keer gratis komen kijken. Is er weinig geld thuis? Dan kun je je via het Jeugdfonds Sport & Cultuur aanmelden. Het Jeugdfonds betaalt dan de contributie en eventueel de spullen die je nodig hebt, zoals een scouting outfit.  
 
Belangrijk om te weten is dat je bij het Jeugdfonds moet kiezen: je kunt per 12 maanden óf een aanvraag doen voor sport óf een aanvraag doen voor cultuur óf een aanvraag voor zwemles.

Menu