Voor dit aanbod is een bijzondere regeling beschikbaar.

Activiteiten

Vuurtjes stoken, knopen leren leggen en kamperen in de natuur, daar staat scouting vooral om bekend. Maar wist je dat scouting nog veel meer is dan dat? Je voert allerlei verschillende en uitdagende activiteiten uit. De ene keer kan dit zeilen of survivallen zijn, de andere keer teken je of maak je misschien wel muziek. De activiteiten doe je altijd binnen een groep, waardoor je leert samenwerken en vrienden of vriendinnen maakt. Je leert ook van alles over jezelf: je ontdekt wat je allemaal in je mars hebt en leert dingen waarvan je niet wist dat je ze kunt. Scouting is iedereen aan te raden!

scouting

Op avontuur in Schiedam en Vlaardingen

Lijkt scouting jou hartstikke leuk? Kom dan eens een kijkje nemen bij de Scouting Tono-groep in Schiedam en Vlaardingen! Elke week kom je hier bij elkaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan, bijvoorbeeld het doen van een speurtocht, je eigen eten leren koken op houtvuur of verkleden.
Ook als je thuis minder geld hebt, is er een plekje voor jou bij de Scouting Tono-groep. Je kunt dan namelijk via het Jeugdfonds de aanvraag voor scouting doen. Het Jeugdfonds betaalt dan de contributie en de kleding en in sommige gevallen ook de weekenden en het zomerkamp.

Belangrijk om te weten is dat je bij het Jeugdfonds moet kiezen: je kunt per 12 maanden óf een aanvraag doen voor sport óf een aanvraag doen voor cultuur óf een aanvraag voor zwemles.

Menu