Voor dit aanbod is een bijzondere regeling beschikbaar.

Spullen

Rotterdam, die grote havenstad met indrukwekkend hoge gebouwen. Er is veel te ontdekken in deze spannende stad. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan de aapjes in Diergaarde Blijdorp. Bezoek alle bioscopen of overwin je hoogtevrees en beklim de Euromast voor een adembenemend uitzicht over de stad.

rotterdampas

Gratis op avontuur in Rotterdam en omgeving

Ben je vaak in (de omgeving van) Rotterdam te vinden? Dan is de Rotterdampas een echte aanrader. Met deze pas kun je onder andere gratis naar de bioscoop, het zwembad en met SPIDO de stad vanaf het water ontdekken. Daarnaast zijn er nog een hoop andere uitjes waar je gratis of met korting gebruik van kunt maken. Ook in Schiedam en Vlaardingen. Ideaal toch?

Heb je thuis minder te besteden, dan kun je de pas met korting aanvragen door langs te gaan bij gemeente Schiedam. Je komt hiervoor in aanmerking wanneer je ouders een minimuminkomen hebben. Zie de bijzondere voorwaarden.

Let wel goed op of het nuttig is een pas voor een kind onder 3 jaar aan te vragen! Bij veel attracties is de toegang voor hen namelijk al gratis.

Menu