Voor dit aanbod is een bijzondere regeling beschikbaar.

Activiteiten

Ga jij ook altijd lekker los op muziek? Speel je vaak luchtgitaar op je favoriete nummers of headbang je mee op de drumbeat? Probeer dan eens een keer muziekles uit! De keuze is reuze als het gaat om instrumenten: van gitaar, viool, keyboard tot aan blokfluit. Tijdens de lessen leer je noten lezen, ritme aanhouden en met andere mensen de tofste nummers samen te spelen. En één keer in de zoveel tijd kun je je kunsten tijdens een optreden laten horen aan je vriendjes en familie. Wie wil dat nou niet?

muziekles

Welk instrument kies jij?

Wil jij ook graag gitaar, piano of een ander instrument leren bespelen, maar kun je niet zomaar op muziekles, omdat het geld voor andere dingen nodig is? Dan kan het Jeugdfonds je misschien helpen. Je kunt hier muziekles aanvragen en het Jeugdfonds betaalt de contributie en/of lesgeld en in sommige gevallen ook de attributen en/of de sportkleding. Want elk kind verdient natuurlijk de kans om te ontdekken wat hij of zij leuk vindt.

Belangrijk om te weten is dat je bij het Jeugdfonds moet kiezen: je kunt per 12 maanden óf een aanvraag doen voor sport óf een aanvraag doen voor cultuur (hier valt muziekles onder) óf een aanvraag voor zwemles.   

Menu