Activiteiten

Wat is er nou gezelliger dan als meiden onder elkaar plezier maken? Lekker kletsen over de dingen die jullie bezighouden en jezelf kunnen zijn. Niets kan ertegenop!

meidenclub dock

Lekker met de meiden

Wist je dat de organisatie DOCK een meidenclub organiseert? Je kunt hier met andere meiden een hele hoop verschillende activiteiten doen, zoals dansen, zingen, toneel spelen, cupcakes versieren, films kijken en veel meer.

Er zijn in Schiedam verschillende locaties van de meidenclub: In Nieuwland en in Zuid.
In Nieuwland vindt de meidenclub iedere dinsdag van 15.00 – 16.00 uur plaats. Deze is voor alle meiden van de basisschool. De kosten zijn 1,00 euro per keer. Het drinken is gratis.

Je kunt ter plekke langskomen en je inschrijven voor de club. Je bent niet verplicht om iedere week te komen, maar het mag natuurlijk wel! Heb je vragen over de meidenclub op deze locatie? Neem dan contact op met de contactpersoon Patrice Hocks via phocks@dock.nl of 010-4738671. Het adres van DOCK locatie Nieuwland is Dr. Willem Dreesplein 2, 3119CW Schiedam.

In Zuid vindt de meidenclub iedere maandag plaats van 14.30 uur – 15.30 uur. Deze is voor meiden uit groep 7 en 8, en uit het eerste jaar van de middelbare school. Dit is een besloten groep. Als je je aan wil melden, neem dan contact op met de contactpersoon Ineke Elshof, via ielshof@dock.nl of 0641588113. Er kunnen maximaal 12 meiden meedoen in een groep, daarna is het vol. De kosten zijn 7,50 euro per maand. Het adres van DOCK locatie Zuid is Leliestraat 10, 3114 NK Schiedam. Deze locatie bevindt zich in een verzamelpand met Bewonersvereniging Schiedam Zuid en WOT Zuid.

Menu