Spullen

Wist je dat één op de tien meisjes en vrouwen in Nederland wel eens te weinig geld heeft om maandverband, tampons of andere menstruatieproducten te kopen? Als er thuis weinig geld is, is het geld dat er wel is vaak nodig voor andere dingen dan verzorgingsproducten. Lastig natuurlijk, want je hebt ze wel gewoon nodig. Daarom is Stichting Net Niet Genoeg sinds 2021 een officieel Menstruatieproducten uitgiftepunt. Dit is een plek waar meisjes en vrouwen gratis de menstruatieproducten die zij graag gebruiken, kunnen ophalen.

bliep menstruatieproducten detail

Maandelijks menstruatiepakket

In het maandelijkse menstruatiepakket zitten genoeg verzorgingsproducten voor een maand. Je kunt kiezen voor een pakket met maandverband of tampons. Om elke maand tijdens de Net Niet Genoeg Dagen een menstruatiepakket op te kunnen halen, moet je pashouder zijn van Stichting Net Niet Genoeg. Let op: als kind of jongere kun jij je hier niet zelf voor inschrijven, dat moet een ouder doen. Ouders kunnen zich inschrijven door het formulier in te vullen. Dat vind je onder de knop ‘nu aanvragen’ op deze pagina. Je kunt ook de hulp inschakelen van één van de Bliep-ambassadeurs, zij helpen je graag verder.

Belangrijk om te weten: als het inschrijfformulier is verzonden, moet je de inschrijving bevestigen. Dat doe je via de bevestigingsmail die je na je inschrijving in je e-mailinbox ontvangt.

Menu