Mentor

Avonturen beleven met grote draken, een vliegend tapijt of heksen en tovenaars... Door een goed boek te lezen stap je zó een andere wereld in. En, mooi meegenomen, door te lezen leer je ook nieuwe woorden, waardoor je nog beter kunt worden in spellen en schrijven! Hou je van boeken en verhalen, maar vind je het nog lastig om zelf te lezen en heb je niet meteen iemand in je omgeving die je daarmee kan helpen? Dan kun je je aanmelden voor de VoorleesExpress!

lees

Meer leesplezier!

De VoorleesExpress koppelt je voor een half jaar aan een leesmaatje dat elke week bij je thuiskomt om samen met jou en je ouders boekjes te lezen, te praten en taalspelletjes te doen. Met z’n allen gaan jullie zorgen voor meer leesplezier!

Als je je opgeeft voor de VoorleesExpress wordt er één keer een bedrag van 10 euro gevraagd. Is het voor je gezin nou lastig om dit bedrag te betalen, dan kun je dat gewoon aangeven. Er wordt dan in overleg een oplossing gezocht. Verder is de VoorleesExpress gratis.

Let op: op de website staat dat het formulier ‘Meld een gezin aan’ alleen gebruikt kan worden door organisaties en professionals, maar dit formulier kun je ook gewoon gebruiken om je eigen gezin op te geven voor de VoorleesExpress.

Menu