Mentor

De wereld van je peuter of kleuter wordt steeds groter. Hoe leuk is het om door samen boekjes te lezen nóg meer dingen te ontdekken? Plaatjes kijken, praten en woordjes leren. Samen boekjes lezen is goed voor de taal- en leesontwikkeling van je kind en het is ook nog eens hartstikke gezellig.

Lijkt het je leuk om met je kleuter of peuter boekjes te lezen, maar heeft je kind moeite met taal of vind je het moeilijk om hem of haar hierbij te helpen? Dan kun je je aanmelden voor de VoorleesExpress!

lees

Meer leesplezier!

De VoorleesExpress koppelt je voor een half jaar aan een leesmaatje dat elke week bij je thuiskomt om samen met jou en je peuter of kleuter boekjes te lezen, te praten en taalspelletjes te doen. Met z’n allen gaan jullie zorgen voor meer leesplezier!

Als je je opgeeft voor de VoorleesExpress wordt er één keer een bedrag van 10 euro gevraagd. Is het voor je gezin nou lastig om dit bedrag te betalen, dan kun je dat gewoon aangeven. Er wordt dan in overleg een oplossing gezocht. Verder is de VoorleesExpress gratis.

Let op: op de website staat dat het formulier ‘Meld een gezin aan’ alleen gebruikt kan worden door organisaties en professionals, maar dit formulier kun je ook gewoon gebruiken om je eigen gezin op te geven voor de VoorleesExpress.

Menu