Activiteiten

Hou jij ook zo creatief bezig zijn? Tekenen, schilderen, knutselen… en dan iets maken dat je in je hoofd al helemaal voor je ziet. In het Atelier van het Stedelijk Museum Schiedam kun je maken waar je van droomt. Geïnspireerd door de tentoonstellingen ga je in zes lessen zelf aan de slag. Een museumdocent laat je kennismaken met verschillende materialen en creatieve technieken. En na afloop mag je je eigen werk natuurlijk mee naar huis nemen!

 bliep museum2 detail

Zie je dit al helemaal zitten, maar is bij jou thuis het geld voor iets anders nodig? Geen nood: er zijn ook gratis plekken beschikbaar. Geef bij je aanmelding aan dat je hier gebruik van wilt maken, dan helpen ze je bij het museum snel verder.  
 
Verder nog goed om te weten: deze Kunstklas is bedoeld voor kinderen 7 tot en met 12 jaar en vindt op zaterdagochtend plaats van 11:00u tot 12:00u in het Atelier van het Stedelijk Museum Schiedam. De Kunstklas vindt plaats op 9, 16, 23 maart en 6, 13 en 20 april. Later instromen of een proefles volgen is gewoon mogelijk. 
 
Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Denise via educatie@stedelijkmuseumschiedam.nl of bel met 010 – 246 36 60. Vergeet niet aan te geven dat je gebruik wilt maken van de gratis aanmelding!

Menu