Activiteiten

Hou jij ook zo creatief bezig zijn, bijvoorbeeld door te tekenen, schilderen of knutselen, en wil je dit graag samen met je vader, moeder, opa, oma of iemand anders doen? Het Stedelijk Museum Schiedam biedt nu ook de Kunstklas voor families aan! Geïnspireerd door de tentoonstellingen ga je in het Atelier gezellig met elkaar aan de slag. Een museumdocent laat je kennismaken met verschillende materialen en creatieve technieken. En na afloop mag je je eigen werk natuurlijk mee naar huis nemen!

 bliep museum3 detail

Zie je dit al helemaal zitten, maar is bij jou thuis het geld voor iets anders nodig? Geen nood: er zijn ook gratis plekken beschikbaar. Geef bij je aanmelding aan dat je hier gebruik van wilt maken, dan helpen ze je bij het museum snel verder.  
 
Verder nog goed om te weten: deze Kunstklas voor families is voor iedereen vanaf 4 jaar en vindt op zondagochtend plaats van 11:00u tot 12:00u in het Atelier van het Stedelijk Museum Schiedam. De Kunstklas vindt plaats op 10, 17, 24 maart en 7, 14 en 21 april. Als jullie nu al helemaal zeker weten dat dit is hoe je jouw komende zondagen wilt besteden, dan kun je reserveren voor de hele reeks van zes lessen. Wil je eerst ervaren of dit iets voor jullie is, ga dan voor een reeks van drie lessen.  
 
Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden? Dat kan door contact op te nemen met Denise, per e-mail (educatie@stedelijkmuseumschiedam.nl) of per telefoon (010 – 246 3660). Vergeet niet aan te geven dat je gebruik wilt maken van de gratis regeling! 

Menu