Spullen

Kunnen jij, je broertje of je zusje, nieuwe kleding en schoenen gebruiken? Zou je graag nieuw speelgoed willen uitzoeken of heeft jouw gezin echt iets nodig voor in huis? Dan kun je naar de Net Niet Genoeg Dagen. Op die dagen kun je bij Stichting Net Niet Genoeg gratis kleding, speelgoed of woonartikelen uitzoeken.

bliep netnietgenoeg detail

Uitzoeken wat jij nodig hebt

De Net Niet Genoeg dagen worden tien keer per jaar georganiseerd. Bij het uitzoeken van de spullen word je geholpen door de vrijwilligers van Net Niet Genoeg. Die staan trouwens ook voor jouw gezin klaar om een gezellig praatje te maken, een luisterend oor te bieden of persoonlijk advies te geven. Als het nodig is kunnen zij jullie doorverwijzen naar andere hulp- of zorgorganisaties.

Om mee te doen aan de Net Niet Genoeg Dagen moet je een pashouder zijn van Stichting Net Niet Genoeg. Let op: een kind kan zich hier niet zelf voor inschrijven, dat moet een ouder doen. Ouders kunnen zich inschrijven door het formulier in te vullen. Dat vind je onder de knop ‘nu aanvragen’ op deze pagina. Belangrijk om te weten: als je het inschrijfformulier hebt verzonden, moet je de inschrijving bevestigen. Dat doe je via de bevestigingsmail die je na je inschrijving in je e-mailinbox ontvangt.

Menu