Activiteiten

Wat is er nou leuker dan op vakantie gaan? Eindelijk heb je lekker veel vrije tijd om alle leuke dingen te doen die je wil: zwemmen, kamperen, en spelen met je vrienden. Even helemaal geen zorgen aan je hoofd en lekker relaxen!

kinderfeestje

Eropuit!

Is het voor jou nou niet vanzelfsprekend om op vakantie te gaan, omdat jullie het geld er thuis niet voor hebben? Dan kun je je opgeven voor een Heppie vakantie of weekend georganiseerd door Stichting Het Vergeten Kind. Tijdens een Heppie vakantie of weekend beleef je met een groep leeftijdsgenootjes een gezellige en ontspannende tijd. Je kunt aan allerlei verschillende sport-, spel- en knutselactiviteiten meedoen en genieten van lekker eten en drinken.

De Heppie vakanties en weekenden vinden het hele jaar door plaats op vier locaties in Nederland, namelijk Mierlo, Ter Aar, Eendracht, Vierhouten en Brucht Wedde. Een Heppie vakantie duurt van maandag tot en met vrijdag, dus vijf dagen. Het weekend vindt 1x per maand plaats, vier maanden lang. In totaal ga je dan dus vier keer naar een Heppie weekend.

Goed om te weten: Voor de vakantie en weekenden moet je een bedrag betalen. Je kunt bij het aanmelden aangeven of je akkoord gaat met het deelnamebedrag en als het nodig is, kun je hier zelf een bedrag invullen dat je kunt missen.

Menu