Voor dit aanbod is een bijzondere regeling beschikbaar.

Activiteiten

Ben jij op zoek naar een toffe manier om je energie kwijt te kunnen? Vind je vechtsporten interessant? Wil je lekker in beweging zijn en ondertussen nieuwe vrienden maken? Denk dan eens aan kickbokslessen. Hiermee werk je onder andere aan je zelfverdediging, conditie én je zelfvertrouwen!

 220420 beeld bliep sh kickboxen detail

Meld je aan!

Kickboksclub Nobel biedt kickbokslessen aan op verschillende locaties in Schiedam. Binnen een veilige omgeving laten de trainers je op een leuke manier kennismaken met de verschillende technieken. Meld je aan voor een gratis proefles via info@nobelsports.nl. Is er thuis weinig geld te besteden? Dan kun je een aanvraag doen via het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds betaalt dan de contributie en eventueel de spullen die je nodig hebt. 
De kickbockslessen worden op maandag en woensdag gegeven op het Warmoezenierpad 1 en op maandag aan de Piersonstraat 27. 
  


Belangrijk om te weten is dat je bij het Jeugdfonds moet kiezen: je kunt per 12 maanden óf een aanvraag doen voor sport óf een aanvraag doen voor cultuur óf een aanvraag voor zwemles. De kickboks lessen vallen onder sport. 

Menu