Voor dit aanbod is een bijzondere regeling beschikbaar.

Financieel

Veel studenten hebben een bijbaantje om hun studie te kunnen betalen. Als je een beperking hebt, is zo’n bijbaantje vaak lastiger of misschien wel helemaal niet mogelijk. Als dit voor jou geldt, kom je mogelijk in aanmerking voor de individuele studietoeslag. Je krijgt dan van Stroomopwaarts maandelijks een bedrag om jouw studie van te betalen. Een beperking mag je namelijk niet in de weg zitten om te kunnen studeren.

bliep studietoeslag detail 

Als werken naast je studie niet mogelijk is

De individuele studietoeslag is bedoeld voor studenten met een beperking of handicap waardoor werken naast hun studie niet mogelijk is. Of je in aanmerking komt voor de individuele studietoeslag hangt af van een aantal verschillende voorwaarden, zoals je woonplaats, leeftijd, vermogen (hoeveel geld je hebt), en of je al een uitkering krijgt. De hoogte van het maandelijkse bedrag dat je ontvangt, hangt af van je leeftijd. Bekijk de bijzondere voorwaarden en ontdek jij in aanmerking komt voor de studietoeslag. 
Je kunt de individuele studietoeslag aanvragen door het aanvraagformulier te downloaden, in te vullen, te ondertekenen en met de bewijsstukken te versturen naar  


Stroomopwaarts MVS 

Postbus 205 

3140 AE Maassluis

Wil je graag hulp bij het invullen van het formulier of het formulier persoonlijk inleveren? Dan kun je langs bij de Formulierenbrigade. Kijk hier voor de openingstijden. Of neem contact op met onze Bliep ambassadeurs. 

Menu