Financieel

Woon je in Maasluis, Vlaardingen of Schiedam? Heb je al een lange tijd een laag inkomen en is het niet mogelijk om te werken? Dan kun je misschien gebruik maken van de individuele inkomenstoeslag van Stroomopwaarts. De toeslag is een vast bedrag dat één keer per 12 maanden kan worden aangevraagd. Je kunt zelf bepalen waar het geld voor wordt gebruikt.  

 individuele inkomenstoeslag kopiëren

Vraag het aan

Of je recht hebt op de individuele inkomenstoeslag van Stroomopwaarts hangt af van een aantal dingen, zoals je werk- en financiële situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoogte van je inkomen, of je parttime of fulltime werkt en of je een uitkering ontvangt. Bekijk op www.stroomopwaarts.nl/inwoners/inkomen/extra-inkomen-bij-tekort#titel95600 of je recht hebt op de individuele inkomenstoeslag.  


Goed om te weten is dat er verschillende aanvraagformulieren zijn voor de individuele inkomenstoeslag. Voor inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam is er een apart aanvraagformulier. Daarnaast is het zo dat je een ander aanvraagformulier moet invullen als je al een bijstandsuitkering van Stroomopwaarts ontvangt, dan wanneer je nog niet bekend bent met Stroomopwaarts. De aanvraagformulieren moeten per post worden opgestuurd naar:  

Stroomopwaarts MVS 
Postbus 205 
3140 AE Maassluis 

Als je graag hulp wilt bij het aanvragen of liever het formulier persoonlijk wilt inleveren, kan je een afspraak maken met de Formulierenbrigade van Stroomopwaarts via www.stroomopwaarts.nl/formulierenbrigade. Of neem contact op met een van onze Bliep ambassadeurs. 

Menu