Spullen

Oeh, wat zal het dit keer worden?! Snuffelend tussen de kasten op zoek naar het perfecte boek. Heb je informatie nodig voor je spreekbeurt of heb je zin om lekker voor je plezier te lezen? Voor allerlei soorten boeken en informatie kun je terecht bij de Bibliotheek Schiedam. Je kunt er een fijn leeshoekje kiezen en daar lekker door boeken of tijdschriften heen bladeren, maar je kunt er ook wifi en printers gebruiken.

bibliotheek2

Gratis voor iedereen tot en met 17 jaar

Wist je dat een bibliotheek lidmaatschap voor iedereen tot en met 17 jaar gratis is? Dat betekent onder andere dat je gratis boeken kunt lenen bij de bibliotheek. Je kunt een lidmaatschap aanvragen door bij de bibliotheek in de Korenbeurs langs te gaan. Je kunt van tevoren een inschrijvingsformulier downloaden van de website en deze meenemen, maar je kunt ook ter plekke een inschrijvingsformulier invullen. Je krijgt dan meteen je bibliotheekpas mee. Om je in te kunnen schrijven voor een lidmaatschap, heb je wel een geldig legitimatiebewijs nodig, zoals een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Heb je geen legitimatiebewijs, dan kun je je alsnog inschrijven als je een van je ouders meeneemt en zijn/haar legitimatiebewijs laat zien. Ook heb je een handtekening van één van je ouders of vertegenwoordigers nodig op het inschrijfformulier.

Als je je eigen laptop of telefoon meeneemt, kunt je gratis gebruikmaken van de wifi. Voor internet op de computers van de bibliotheek, printen en kopiëren betaal je een klein bedrag.

 

 

Menu