Activiteiten

Het is toch wel de leukste tijd van het jaar: Gezellig samen met je broertjes, zusjes en ouders op vakantie! Eindelijk kunnen jullie er met z’n allen tegelijkertijd erop uit om te gaan zwemmen, kamperen en lekker veel ijsjes te eten. Het is tijd om te relaxen!gezinsvakantie

Erop uit met z’n allen!

Is het voor jou nou niet vanzelfsprekend om op vakantie te gaan, omdat jullie het geld er thuis niet voor hebben? Dan kan jouw gezin zich opgeven voor een ouder-kind kamp georganiseerd door Stichting Het Vergeten Kind. Tijdens een Heppie ouder-kind kamp beleef je met een groep leeftijdsgenootjes en hun ouders een gezellige en ontspannende tijd. Je kunt aan allerlei verschillende sport-, spel- en knutselactiviteiten meedoen en genieten van lekker eten en drinken.

De Heppie ouder-kind kampen vinden het hele jaar door plaats op vier locaties in Nederland, namelijk Mierlo, Ter Aar, Eendracht, Vierhouten en Brucht Wedde. Een Heppie ouder-kind kamp duurt van maandag tot en met vrijdag, dus vijf dagen.

Goed om te weten: Je moet voor het ouder-kind kamp een geldbedrag betalen. Je kunt bij het aanmelden aangeven of je akkoord gaat met het deelnamebedrag en als het nodig is, kun je hier zelf een bedrag invullen dat je kunt missen.

Menu