Voor dit aanbod is een bijzondere regeling beschikbaar.

Activiteiten

Ben jij helemaal dol op dansen? Sta je elke dag voor de spiegel de nieuwste TikTok dansjes te oefenen of ben je juist weg van klassiek ballet? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij de Ballet & Dansstudio! Tijdens de groepslessen staat het dansplezier altijd voorop. Tegelijkertijd ben je ook nog eens gezond bezig door in beweging te zijn én kun je even je hoofd leegmaken.

bliep dans detail 

Dansen is voor alle kinderen

Heb je zin om mee te dansen? Kies de dansstijl uit die jou het leukst lijkt op www.ballet-endansstudioschiedam.nl/aanbod/ en meld je gelijk aan voor een gratis proefles. Wil je je graag inschrijven, maar is er thuis niet veel geld? Dan kun je via het Jeugdfonds Sport en Cultuur de danslessen bij de Ballet & Dansstudio aanvragen. Het Jeugdfonds betaalt dan de contributie en/of lesgeld en in sommige gevallen ook de attributen en/of de kleding. 

Belangrijk om te weten is dat je bij het Jeugdfonds moet kiezen: je kunt óf een aanvraag doen voor cultuur (hier valt dansles onder) óf een aanvraag doen voor sport, dus niet allebei. Bekijk hiervoor de bijzondere voorwaarden.

Menu