Activiteiten

Lekker knippen, plakken, verven en kleuren. Knutselen is superleuk! Je kunt er lekker je fantasie op loslaten, het werkt hartstikke ontspannend en als eindresultaat heb je zélf een mooi kunstwerk gemaakt om tentoon te stellen. Enne.. even een rommeltje ervan maken hoort er natuurlijk bij.

creaclub

Knutselen maar

Ben jij nou ook een echte kunstenaar? Geef je dan op voor de creatieve club (instuif) van DOCK. Je kunt er allerlei creatieve activiteiten doen, zoals knutselen en muziek maken, maar er worden ook spelletjes gespeeld en gesport. Echt een aanrader dus!

In Nieuwland kun je ter plekke langskomen en je inschrijven voor de club (instuif). Je bent niet verplicht om iedere week te komen, maar het mag wel natuurlijk wel. In Nieuwland vindt de creatieve club iedere woensdag plaats van 13:30 – 15:00 uur in Wijkcentrum Dreesplein (010-4738671). De kosten zijn 0,50 cent per keer. Het drinken is gratis. Alle jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar zijn hier welkom. Voor vragen over deze locatie kun je terecht bij Patrice Hocks via phocks@dock.nl. Het adres van DOCK locatie Nieuwland is Dr. Willem Dreesplein 2, 3119 CW Schiedam.
 
Bij de creatieve club in Zuid kunnen kinderen van groep 1 t/m 8 langskomen zonder zich aan te melden. De creatieve club vindt iedere woensdag plaats van 14:00 – 15:30 uur. De kosten zijn 0,50 cent entree en 1 euro voor limonade en chips. Eén keer per maand is er in plaats van knutselen een kinderbingo. Heb je vragen? Dan kun je terecht bij de contactpersoon van deze locatie, Ineke Elshof via ielshof@dock.nl of 0641588113. Het adres van DOCK locatie Zuid is Leliestraat 10, 3114 NK Schiedam. Deze locatie bevindt zich in een verzamelpand met Bewonersvereniging Schiedam Zuid en WOT Zuid.

Menu