Spullen

Het Bliep doeboek is er voor jou en alle andere kinderen. Ieder kind moet fijn kunnen opgroeien. Om jullie te helpen te ontdekken wat er allemaal wordt georganiseerd om ervoor te zorgen dat jullie fijn op kunnen groeien, maakten wij het Bliep Zomerboek. Al bladerend, knutselend en spelend, maak je kennis met Bliep, heb je voorlopig superveel leuke dingen om te doen én ontdek je wat er in jouw stad allemaal wordt georganiseerd om ervoor te zorgen dat alle kinderen fijn kunnen opgroeien. En dat alles natuurlijk helemaal gratis!

 bliep doeboek detail

Jouw Bliep Zomerboek

Inmiddels zijn er drie doeboeken gemaakt. Het laatste Bliep Zomerboek gaat aan de hand van de Rechten van het Kind verschillende thema’s af. Het recht op basisbehoeften, ontwikkeling, gezondheid, mensen om je heen en vrije tijd. Met dit doeboek kom je erachter hoe dit bij jou in de omgeving geregeld is. En vind je meteen ook de informatie die kan helpen als jij iets mist.  

Het Bliep Zomerboek – met ansichtkaart, een cadeautje voor alle kinderen – is verspreid onder 3000 kinderen van groep 5, 6 en 7 van scholen in Schiedam, en dit jaar voor het eerst ook onder 9-12-jarigen in Vlaardingen. In totaal hebben we wel zo’n 6000 kinderen blij gemaakt met het gratis doeboek!  

Wil jij ook nog graag een doeboek, of heb je er een extra nodig omdat het neefje uit Groningen of dat vriendinnetje uit Brabant komt logeren? Haal dan een gratis boek op bij de Bliep Winkel van Sinkel aan de Broersvest in Schiedam.

Menu