Vereniging Humanitas Nieuwe Waterweg Noord helpt en ondersteunt jou als je vragen of zorgen over geld hebt. Bijvoorbeeld als je geen overzicht meer hebt over wat er binnenkomt en wat je moet betalen, maar ook als je niet weet hoe je uitkomt met het geld dat je hebt. Misschien zijn er wel schulden en wil je ze oplossen, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken. Of wil je graag hulp bij het ordenen van je administratie.  

Een getrainde vrijwilliger van Humanitas ondersteunt je erbij. De vrijwilliger kan thuis bij je afspreken of op een andere plek. Samen maak je een plan en werk je aan een gezonde balans in jouw inkomsten en uitgaven. Zo krijg je grip op je geld, maak je een overzichtelijke map en regel je schulden. 

Voor volwassenen staan de Thuisadministratie-vrijwilligers klaar. Voor jongeren tussen de 17 en 27 jaar zijn er onze Get A Grip-vrijwilligers.

Loop Eens Binnen Spreekuren

Je kan ook naar onze Loop Eens Binnen Spreekuren komen als je een korte vraag hebt. Voor het aanvragen van een toeslag bijvoorbeeld. Omdat je een ingewikkelde brief gekregen hebt en je niet goed begrijpt wat nu de bedoeling is. Of omdat je opeens een hoge eindafrekening ontvangen hebt van de energiemaatschappij en niet weet hoe je dit moet oplossen. Of om je aan te melden bij de Voedselbank.  

In Maassluis, Vlaardingen en Schiedam hebben we Loop Eens Binnen Spreekuren. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Vlaardingen:
Maandag: Wijkcentrum de Telder, Professor Telderstraat, 13.00-16.00 uur. Woensdag: Buurtpunt, Rotterdamseweg 176, 9.00 -12.00 uur (3e etage).

 
Maassluis:
Vrijdag: P.C. Hooftlaan 372, 10.00-12.00 uur 


Schiedam:
Donderdag: ACCR, Albadastraat 67, 11.00-14.00 uur. Vrijdag: 5Molens, Nieuwe Damlaan 818, 11.00 -13.00 uur 

Menu